Over

- Zanger

- Entertainer

- Songwriter

Zanger/Entertainer pur sang

Zanger, Entertainer, Componist, Tekstschrijver in hart en nieren.

 

De geboren IJmuidenaar heeft de muziek al op jonge leeftijd ontdekt. Omgeven door muziek instrumenten kon dat ook niet anders.


Matt wist van jongs af aan dat hij artiest wilde worden. Voor zover hij zich kan herinneren was hij altijd bezig met het maken van muziek, schrijven van teksten en uiteraard zingen. In het begin van zijn zangcarrière werkte Matt samen met een tekstschrijver uit Nieuw-Zealand, die onder andere nummers voor René Klein schreef en Angela Groothuizen. Daarna volgde vele optredens met de band Tumbling Thought.


Nu staat Matt op het punt samen te werken met een Amerikaanse Tour-manager, die ook sterren heeft begeleid als Tony Bennet, Quincy Jones, Sheryl Crow, The Black Eyed Peas, Justin Timberlake en Madonna.


Tussen de solo-optredens door formeerde Matt ook een band die werd begeleid door Wouter Klok, de broer van de bekende Hans Klok. In deze band, genaamd Click Music, zaten muzikanten die op hun beurt weer speelden met onder meer René Froger, Lee Towers en Saskia & Serge. De achtergrond zangeressen kwamen uit de bekende formaties Mai Tai en Boney M.

De optredens van Matt zijn regelmatig vastgelegd voor de buitenlandse TV en getoond in o.a. De Verenigde Staten (incl, Las Vegas), Antillen, Suriname, Colombia, Venezuela, Ecuador, Paraguay, India, Pakistan, Sri Lanka en Rusland.


In Europa heeft Matt veel duo optredens gedaan met de Amerikaanse zangeres Donna Lynton, die zeer bekend is van de titelsong uit de hit-serie “Charlies Angels”, die op haar beurt veel het podium heeft gedeeld met The Temptations, Ray Charles, James Brown, Sammy Davis Jr. en vele anderen.

Ook heeft Matt onlangs gezongen op het Grand Gala voor SBS6 met als goede doelen Kika en Stichting Hoogvliegers en heeft hij het podium gedeeld met o.a. George McCrae (met de wereldhit: “Rock me baby”), Gordon/LA the Voices, Rob de Nijs, Martin Moreiro, Dean Saunders, Tony Eijk, etc.


Duetten met Gerard Joling, Lee Towers, Ronnie Tober, Donna Lynton, Lou Prince zijn voor Matt geen uitzondering meer.

Onlangs is Matt gevraag om op te treden in het SBS6 programma “Steenrijk – Straatarm” en kreeg daar zeer veel complimenten van.


Zijn aanwezigheid op een feest zal men nog lang blijven herinneren.


De show van Matt Jaxxon bestaat uit geweldige disco klassiekers en onvervalste, gezellige Nederlandse nummers. Indien gewenst zingt


Matt tevens op fantastische en ingetogen wijze de prachtigste jazzy nummers en love-ballads.

Muzikale kenmerken

  • Neemt u mee in een muzikale tijdreis.

 

  • Feest der herkenning


  • Oude disco en dance in een nieuw jasje


  • Onvergetelijk optreden

Contact is zó gelegd

  • Een mail sturen voor informatie werkt vaak het snelst.


  • Ideeën kunnen worden doorgesproken voor een super gaaf optreden


  • Sfeer bepalen begint al bij de planning